29 Aralık 2010 Çarşamba

TEŞEKKÜRLER:)

İzleyici olarak katılan ve katılmayan, yorum bırakan veya bırakmayan ama orda olduklarını ve şehrimi ziyaret ettiklerini bildiğim sevgili şehr-i hilal dostları, hepinize gönülden teşekkürler...
Hafta sonu okuduğum bir habere göre geleceğin mesleği blog yazarlığı imiş. İşte ben de bu haberden kısa bir süre önce blog dünyasına adım atmış oldum. Bakalım devamı nasıl gelecek?
Bugün Şehr-i Hilal'de biraz heyecan var. Çünkü cumartesi günü iş arkadaşlarımı ağırlayacak olmanın telaşı sardı şimdiden. Tatlı ve tuzlu neler yapmalıyım, sofra düzeni nasıl olmalı, hangi tabaklar, peçeteler kullanılmalı?.. İşte bunlar gibi pek çok soru geçiyor zihnimden. Soframızın en güzel fotoğrafları, menümüz ve yiyeceklerimizin tarifleri tabi ki en kısa zamanda burada yerini alacak. Bu arada hatırlatmadan olmaz: Bir süre sonra Şehr-i Hilal'in şeker hamurlu pastalarının resimleri ve tarifleri de burada olacak. Yani o dünyada da yerimi aldım:) Hatta sipariş bile verebileceksiniz.

Şehr-i Hilal'in sevgili misafirleri, fark ettiğiniz gibi şehrimiz gelişme aşamasında, altyapı çalışmaları devam ediyor:) Teklif, görüş, öneri ve yorumlarınızı her zaman beklerim. 'Hoşgeldiniz' ve 'teşekkürler' yazılarımın arasında uzun bir zaman geçse de bundan sonra böyle olmayacak, emin olabilirsiniz. Şehr-i Hilal'den bugünlük bu kadar dostlar. Muhabbetle kalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder